Büyükada İmam Hatip Ortaokulu Okul Tanıtım Programlarımız Devam Ediyor

Okulumuzu ziyarete gelen 4. sınıf öğrenci ve velilerine okulumuzu gezdirerek verdiğimiz yüksek kaliteli eğitimi paylaşıyoruz. Konferans salonumuzda video klip şeklindeki sunumlarımızı izledikten sonra öğrencilerimizin sorularını cevaplıyoruz  daha sonra tüm öğretmen, öğrencilerimizle ve misafirlerimizle birlikte yemekhaneye geçerek yemeklerimizi ikram ediyoruz.   Okulumuza ziyarete gelen öğrencilere adlarına yazılmış zarf içinde , öğrencilerimiz tarafından yazılmış bir mektup , müdürümüz Fatih KILIÇ tarafından yazılmış bir mektup ve broşürümüzü teslim ediyor , bir de kitap hediye ediyoruz... Hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra misafirlerimizi uğurluyoruz... İnşaallah önümüzdeki yıl birlikte olacağız inşaaallah her şey çok güzel olacak.

14-05-2018

Muhterem velimiz ,sevgili öğrencimiz ;

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu ailesi  olarak ,tüm hazırlıklarımızı  tamamlayarak,  2018-2019 Eğitim Öğretim yılına hazır bir şekilde , hizmet vermek üzere , sizleri  okulumuza bekliyoruz.

Okulumuzda sizler için  akıllı tahtalar ile donatılmış on adet derslik , her ders için bir laboratuvar olacak şekilde düzenlenmiştir. Okul binamız depreme dayanıklı  çelik konstrüksiyonlu bir binadır.. Sürekli  ve sınırsız kullanıma açık olacak şekilde ; Bilgisayar Laboratuvarı ,  Fen ve Teknoloji Laboratuvarı , Kütüphane , Matematik Laboratuvarı , İngilizce Laboratuvarı ,Arapça Laboratuvarı ,Kuran-ı Kerim Laboratuvarımız mevcut olup, Görsel Sanatlar dersimiz de kendi atölyesinde yapılmaktadır. Teknolojik imkanlar öğrencilerimiz tarafından her zaman özgürce kullanılmakta en çok 15 kişilik sınıflarda modern bir eğitim verilmektedir.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz için  180 kişilik kapasitesi ile konferans salonumuz bulunmakta olup ,   okul bahçemizde hizmete giren  basketbol ve voleybol sahamız  öğrencilerimizin hizmetindedir.

Okulumuzun uygun alanlarında , masa tenisi , langırt , satranç , mangala oynamaya yönelik ilgi köşeleri oluşturulmuştur. Oyun pek çok dersimizde kullandığımız bir önemli bir  öğretim aracıdır..

Ayrıca öğrencilerimize İSMEK ile işbirliği içinde sertifikalı kodlama kursları verilmektedir.

Akademik başarısını ispatlamış olan okulumuzun , her yıl mezun olan öğrencileri , sınav ve not ortalamaları ile başarılı olarak nitelikli liseleri kazanmaktadır. Sınav ve ders başarısına yönelik olarak , okulumuzda deneme sınavları yapılmakta , ücretsiz kaynak kitap temin edilerek öğrenciler ortaöğretime hazırlanmaktadır. Öğrencilerimizin talep ettiği bütün derslerden destekleme kursları açılmış ve bunun sonucunda çok iyi sonuçlar alınmıştır.

Başarı için en önemli faktörlerden birini de öğretmenlerin huzur ve mutluluğu olarak gördüğümüz için öğretmenlerimize elimizden gelen desteği veriyoruz. Öğretmenlerimiz öğrencilerimiz için fedakarca çalışmaktadır. Her öğretmenimizin  kendisine ait bir dersliği ve sınıfta kullanmak üzere bir dizüstü bilgisayarı vardır. Büyükada İmam Hatip Ortaokulunda öğretmene çok değer verilir.

Okulumuzda modern ve sıhhi şartlara uygun faaliyet gösteren yemekhanemiz olup , öğle yemeğimizi sağlıklı beslenme kurallarına uygun bir şekilde yemekhanemizde yemekteyiz. Sağlık yaşam ve iş güvenliği Büyükada İmam Hatip Ortaokulu için vazgeçilmez değerlerdir.

Okulumuzda Fen ve Teknoloji alanında olduğu gibi, dini bilgiler de “yaparak –yaşayarak “ ilkesine uygun bir şekilde öğretilmektedir. Öğrencilerimizin çok sevdiği bir mescidimiz ve Din Kültürü Dersliğimiz olup , her gün bir öğrencimiz tarafından öğle namazı kıldırılmaktadır.

Akademik , Sosyal , Kültürel ve Sportif alanda pek çok başarıya imza atan Büyükada İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak , bu yıl  4. Sınıfı ve 5. Sınıfı bitiren öğrencilerimizi kayıt olmak üzere okulumuza davet ediyoruz. Okulumuza   kayıt olmak için bu isteğinizi okul idaremize bildirmeniz yeterlidir.

Her zaman gelip okulumuzu ziyaret edebilir , okul web sitemizden ,  yürüttüğümüz projeler  ve yaptığımız faaliyetler hakkında gerekli pek çok bilgiyi inceleyebilirsiniz.

Hürmetler sunar , mutlu , başarılı bir eğitim hayatı dileriz.

İnternet Sitemiz   : http://buyukadaiho.meb.k12.tr/          Fatih KILIÇ

Okul Müdürü Gsm : 0 505 263 85 32                                     Okul Müdürü

Okul Adres            : Maden Mah. Cemal Yener Tosyalı Sokak No1

Okul Telefon          : 0 216 382 55 77