May

Okul bahçemizde , kedi ve köpekler için barınak , atlar için sulama yerleri ve martılar için güvenli yumurtlama alanları oluşturduk.

May

"Çocuk İftarları Etkinliğine"  Büyükada İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrenci , öğretmen ve velilerimizle topluca katılım sağladık. Bütün bir imam hatip ailesi olarak buluşmamıza vesile olan Özlem Öztekin VURAL hanımefendiye  teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Öğrenci ve Velilerimize Yönelik RİBA Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketlerimizi Yapıyoruz

KINALIADA MEHMETÇİK İLKOKULUNDAN MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLADIK

Kınalıada Mehmetçik İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Okul Müdürü Ercan SEZENOĞLU hocamızla birlikte okulumuzu ziyarete geldiler , kendilerine okulumuzuı gezdirerek , yaptığımız akademik , sosyal ve kültürel faaliyetleri anlattık , Okul Müdürümüz Fatih KILIÇ öğrencilerle birebir görüşerek , Büyükada İmam hatip Ortaokulu öğrencilerinin 4. sınıf öğrencilerine yönelik yazmış olduğu mektupları takdim etti. Okul Müdürümüz Fatih KILIÇ , 4. sınıf öğrencileri ile birlikte okullarını ziyaret ettikleri için Kınalıada Mehmetçik İlkokulu Müdürü Sn Ercan SEZENOĞLU na teşekkürlerini belirtti.

May

Adalar ve Büyükada İmam Hatip Ortaokulu İçin Öğretmen İhtiyacı Tablosu ve İstanbul Geneli Münhal Okullar Listesi Yayınlandı.

Adalar genelinde tayin isteyecek öğretmenler için belirtmemiz gereken hususlar :

1- Genel olarak yeterli lojman bulunmayıp mevcut lojmanlar için başvuruda bulunarak sıra beklemek gerekecektir.

2- Mevcut öğretmenlerimiz, lojmanlarda yada adada kiraladıkları evlerde ikamet etmekte yada İstanbul anadolu yakasında ikamet edip deniz yolu ile gidip gelmektedir.

3- Adalarda ev kiraları diğer yerlere nispeten biraz daha pahalı olabilir. Ancak iyi araştırılırsa uygun şekilde bulunablir.

4- Deniz ulaşımında önemli bir sorun olmamaktadır. Kartal , Bostancı , Kadıköy , Kabataş ve Eminönünden Adalara farklı işletmelerin sürdürdüğü vapur seferleri mevcuttur.

5- Adalarda genel olarak sınıf mevcutları son derece azdır. Okullar diğer yerlere göre huzurlu ve çalışmaya elverişlidir.

May

Okulumuzu ziyarete gelen 4. sınıf öğrenci ve velilerine okulumuzu gezdirerek verdiğimiz yüksek kaliteli eğitimi paylaşıyoruz. Konferans salonumuzda video klip şeklindeki sunumlarımızı izledikten sonra öğrencilerimizin sorularını cevaplıyoruz  daha sonra tüm öğretmen, öğrencilerimizle ve misafirlerimizle birlikte yemekhaneye geçerek yemeklerimizi ikram ediyoruz.   Okulumuza ziyarete gelen öğrencilere adlarına yazılmış zarf içinde , öğrencilerimiz tarafından yazılmış bir mektup , müdürümüz Fatih KILIÇ tarafından yazılmış bir mektup ve broşürümüzü teslim ediyor , bir de kitap hediye ediyoruz... Hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra misafirlerimizi uğurluyoruz... İnşaallah önümüzdeki yıl birlikte olacağız inşaaallah her şey çok güzel olacak.

May

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınava Girecek Öğrencilerin Sınav Giriş Belgelerinin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden alınmasında kullanılmak üzere Okul/Kurum Müdürlükleri için "e-Okul Sınav İşlemleri / Notlar ve Duyurular Ekranının Raporlar Bölümüne SNV01051- Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Giriş Belgesi raporu hazırlanarak kullanıma açılmıştır.

May

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılında 4. sınıfı bitirecek olan Şehit Murat Yüksel ve Heybeliada İlkokulu Öğrencilerini , 5. Sınıfı okumakta olan 125. Yıl Ortaokulu ve Heybeliada Ortaokulu Öğrencilerini , kayıt/nakil olmak üzere okulumuza bekliyoruz.  Bu amaçla okul müdürümüz ve öğrencilerimiz , 4. sınıf öğrencilerine yönelik birer davet mektubu yazdılar...

May

iNŞAALLAH RAMAZAN AYI BOYUNCA HER GÜN 12 SAYFA İLMİHAL OKUYORUZ... BÜYÜK İSLAM İLMİHALİ ´Nİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...