Haz

Değerli velilerimiz , sevgili öğrencilerimiz  , ADALAR İSMEK de İngilizce Eğitimleri Başlıyor , İngilizce A-1 ( 12-16 Yaş Grubu ) Eğitimleri , 07 Haziran - 13 temmuz tarih aralığında , Perşembe ve Cuma Günleri , 13:30 - 16:30 Saatleri arasında , ADALAR İSMEK de yapılacaktır.

May

BÜYÜKADA İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK TUGVA ADALAR İLÇE TEMSİLCİLİĞİNİN İFTARINA DAVETLİYİZ...

23/05/2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ HAMİDİYE CAMİİ´NDE İFTARDA BULUŞUYORUZ İNŞAALLAH

May

2018 İSTANBUL RAMAZAN İMSAKİYESİ  (HİCRİ 1439) İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ. İFTARA NE KALDI? HIZLI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

May

Çocuk Kitapları Klasiklerinden "Küçük Prens"in de çevirmeni olan , Yazar Hasan KARAHİSAR´ın "Kırmızı Kar Yağınca" adlı kitabını misafir öğrencilerimize hediye ediyoruz. öğrencilerimiz kitaplarını okuduktan sonra imza günü ve söyleşi için yazarımızı davet edeceğiz inşaallah..

Nis

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu  Danışma kurulu; okul müdürü başkanlığında, okul müdürü tarafından belirlenen bir müdür yardımcısı ile öğretmenler kurulu tarafından seçilen iki öğretmen, okul aile birliği başkanı ve bir üyesi, okul öğrenci meclis başkanı ve yardımcısı, ders zümre başkanları ve bir rehber öğretmenden oluşur. Danışma Kuruluna, kurul üyelerinin çoğunluk görüşüne göre, en fazla iki akademisyen alınabilir. Belirli aralıklarla toplantılar yapan Danışma Kurulunun çalışmaları kurumsal hafıza oluşması için raporlanır ve kayıt altına alınır.

Nis

İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liseleri

Okul Web Sitesi, Haber, Sosyal Medya ve E-Posta Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar