23/05/2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ HAMİDİYE CAMİİ´NDE İFTARDA BULUŞUYORUZ İNŞAALLAH

May

2018 İSTANBUL RAMAZAN İMSAKİYESİ  (HİCRİ 1439) İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ. İFTARA NE KALDI? HIZLI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

May

Çocuk Kitapları Klasiklerinden "Küçük Prens"in de çevirmeni olan , Yazar Hasan KARAHİSAR´ın "Kırmızı Kar Yağınca" adlı kitabını misafir öğrencilerimize hediye ediyoruz. öğrencilerimiz kitaplarını okuduktan sonra imza günü ve söyleşi için yazarımızı davet edeceğiz inşaallah..

Nis

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu  Danışma kurulu; okul müdürü başkanlığında, okul müdürü tarafından belirlenen bir müdür yardımcısı ile öğretmenler kurulu tarafından seçilen iki öğretmen, okul aile birliği başkanı ve bir üyesi, okul öğrenci meclis başkanı ve yardımcısı, ders zümre başkanları ve bir rehber öğretmenden oluşur. Danışma Kuruluna, kurul üyelerinin çoğunluk görüşüne göre, en fazla iki akademisyen alınabilir. Belirli aralıklarla toplantılar yapan Danışma Kurulunun çalışmaları kurumsal hafıza oluşması için raporlanır ve kayıt altına alınır.

İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liseleri

Okul Web Sitesi, Haber, Sosyal Medya ve E-Posta Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar

Nis

Öğrencilerimizin yazılı  ve performans notlarını paylaşmak , davranış gelişimlerini değerlendirmek amacı ile 20 Nisan Cuma günü saat 14:00 da okulumuz konferans salonunda veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katıımını önemle istirham ederiz.

Nis

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

Mrt

http://buyukadaiho.meb.k12.tr/     Büyükada İmam Hatip Ortaokulu Resmi Web Sitesi .....

Aktif olarak kullanılmaya başlandığı günden beri , okul web siteleri içindeki yükselişine devam ediyor. Yerel olarak hitap ettiği kitlenin sayı bakımından az olmasına rağmen , nitelikli içerik sayesinde sitemiz pek çok okul idaresi ,öğretmen ve  öğrencinin takip ettiği bir site olmayı başardı. Tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

NİSAN AYI DÖGM KTS FAALİYETLERİMİZİ PLANLADIK