Tem

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu’nun , Adalar İmam Hatip Lisesi bünyesinde birleştirilmesi sonucu ortaokul idaremizin bu okuldaki görevinin tamamlanması söz konusudur, bu sebep ile vedalaşmayı uygun gördük.

Yerel Yerleştirme Kılavuzu Yayınlandı

22 Haziran 2018 tarihinde açıklanacak sınav sonuçlarından sonra , adrese dayalı sistemle liselere yerleştirme tercihleriyle sınavla öğrenci alacak liselere yerleştirme tercihleri ve pansiyonlu okullara tercihler, aynı anda 2 Temmuz-13 Temmuz tarihlerinde alınacak.

• Yerel Yerleştirmede Kayıt Alanlarındaki Yerleştirme Kriterleri Sırasıyla; Kayıt Alanında Bulunmak> Okulda Bulunma Durumu> Tercih Sırası> Başarı Havuzu> 8. Sınıf Devam-Devamsızlık Durumu olarak belirlenmiş, eşitlik halinde de öğrencinin yaşı olarak tanımlanmıştır. Kılavuzu incelemek için tıklayınız.

Haz

Büyükada İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile adamızda bukunan Şehit Murat Yüksel İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi verdik.Ögrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de 4. Sınıf öğrencilerinin kendilerine sordukları soruları cevapladılar. Şehit Murat Yüksel Ilkokulu öğrencilerine zarf içinde  okul müdürümüz Fatih KILIÇ ve bir öğrencimizin yazdığı mektubu , bayramda yakınlarına gönderilebilecekleri bir kartpostalla birlikte verdik. Ayrıca çocuk kirapları yazarı ve Küçük Prens kitabının da çevirmeni  Hasan KARAHISAR ın Kırmızı Kar Yağınca kitabını öğrencilere hediye ettik... Öğrenciler ziyaretimizden çok memnun kaldı...

May

Okulumuzu ziyarete gelen 4. sınıf öğrenci ve velilerine okulumuzu gezdirerek verdiğimiz yüksek kaliteli eğitimi paylaşıyoruz. Konferans salonumuzda video klip şeklindeki sunumlarımızı izledikten sonra öğrencilerimizin sorularını cevaplıyoruz  daha sonra tüm öğretmen, öğrencilerimizle ve misafirlerimizle birlikte yemekhaneye geçerek yemeklerimizi ikram ediyoruz.   Okulumuza ziyarete gelen öğrencilere adlarına yazılmış zarf içinde , öğrencilerimiz tarafından yazılmış bir mektup , müdürümüz Fatih KILIÇ tarafından yazılmış bir mektup ve broşürümüzü teslim ediyor , bir de kitap hediye ediyoruz... Hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra misafirlerimizi uğurluyoruz... İnşaallah önümüzdeki yıl birlikte olacağız inşaaallah her şey çok güzel olacak.

Haz

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile LGS sonuçları açıklandı! meb.gov.tr´den LGS sonuçları sorgula!

MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN, EBA Canlı Yayınında Öğretmenlerimize Hitap Etti

Haz

Haziran 2018 Mesleki Çalışma Programında; Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları Vizyon Belgesi, Kalite Takip Sistemi (KTS), Öğretmen Gelişim Eylem Planı (OGEP), KTS İl Eylem Planları ile ilgili genel değerlendirme yapılacak, uygulama süreci ve elde edilen kazanımlar müzakere edilecektir.

Haz

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav-2018/ Matematik

Haz

LİSELERE GEÇİŞ SINAVI OKULUMUZDA YAPILDI , ADALI VELİ VE ÖĞRENCİLER BÜYÜKADA İMAM HATİP ORTAOKULUNDA YAPILAN SINAVIN HEYECANINI BİRLİKTE YAŞADILAR ,